Depilation

Beauty by Shakti

For the elimination of the unwanted hair on the body, women can use various depilation methods. The classical methods – with was- remains, still, the most efficient, safe, economical and modern one.

Advantages:

 
  • The hair appears again, from beneath the skin, at a reasonable period of time (two or even three weeks), if the hair is taken from the root and not pulled apart.
  • The skin will not be irritate, and hair will grow without generating itching or irritations.
  • In time, hair will become thinner.
Disadvantages:

 
  • It is a painful method
  • It requires plenty of skillfulness, that is why it is preferably you should ask for the services of a cosmetic salon.
Recommendations:

 
  • Was depilation is not recommended to persons with major vascular disorders.
  • Wax depilation should not be realized at home.
There are certain hygiene rules and certain techniques that should be compulsory observed:

 
  • At depilation we should take into account the menstrual cycle (before the cycle and during bleeding, we should avoid the procedure).
  • For the skin to become silky and to avoid irritation, before the procedure it would be good for us to take a warm shower.
  • After depilation, will be applied a gentle disinfectant (gel, cream, oil).

Prices

Ladies

Gentlemen

Long /short
Inguinal total and intergluteal
Inguinal total
Bikini line
Armpit
Arms
Beard
Abdomen
Back
Buttocks
Lumbar
50/40 Lei
50 Lei
40 Lei
25 Lei
25 Lei
30 Lei
20 Lei
20 Lei
20 Lei
30 Lei
15 Lei
Short
Abdomen
Back
Buttocks
Armpit
Arms
50 Lei
45 Lei
60 Lei
50 Lei
30 Lei
50 Lei

EPILEND – SECRETUL TRATAMENTULUI INOVATIV

In cele din urmă, tratamentul de epilare naturala, progresiva, pentru reducerea parului, pe care l-ati visat mereu este acum disponibil! EpilEnd este un nou sistem natural de epilare care excedentar, oferindu—va, in acelasi timp, un real tratament de frumusete pentru pielea dumneavoastra. EpilEnd reduce și elimina, treptat, parul inutil, protejand, in acelasi timp, epiderma. Nu vor mai exista fire de par adanci, fire duble, piele iritata, capilare rupte, urme sau ceruri dureroase. Cu EpilEnd descoperiti placerea de a avea o piele sanatoasa, tratata in profunzime, matasoasa, pe tot corpul.

REZULTATELE SUNT VIZIBILE DE LA PRIMELE TRATAMENTE
Tratamentele sunt realizate lunar, iar de la cel de-al patrulea tratament se constata o reducere vizibila a parului si o iluminare a culorii, o reducere a diametrului parului si o intarziere semnificativa in ceea ce priveste cresterea parului, din nou. Procentul de reducere a parului creste semnificativ la sfarsitul celei de-a doua etape si se poate obtine un rezultat complet, folositor, la sfârșitul celui de-a treia etape.

Tratament in 5 Pasi:

PREGATIREA PIELII

Inainte de a incepe tratamentul, clientii trebuie sa utilizeze acasa produse naturale, specifice, Lakshmi, pentru a aduce pielea in conditii optime in asa fel incat sa poata primi tratamentul si pentru a accelera rezultatele.
1. EXFOLIERE
Aceste produse de exfoliere sunt elemente complementare, ideale pentru tratamentul EpilEnd, deoarece faciliteaza reducerea cimentului celular si dizolva impuritatile care blocheaza foliculii de par; In acest mod, rasina poate adera perfect la suprafata si poate scoate, usor, parul. Manusa de matase completeaza operatiunea si vascularizeaza tesutul conjunctiv pentru a favoriza procesul de detoxifiere.
2. CURATARE
Aceste produse sunt elemente complementare, ideale pentru tratamentul EpilEnd, deoarece ele imbunatatesc elasticitatea pielii si pregatesc pielea pentru epilare, optimizand rezultatul etapelor urmatoare. Inainte de a aplica Epilresin, frecati zona care trebuie tratata cu extract de seminte de grapefruit si hidrosol Pitta.
3. HRANIREA -HIDRATAREA – Aceste produse nutritive si hidratante sunt elemente complementare, ideale tratamentului EpilEnd deoarece asigura o regenerare intensa a pielii, calmeaza pielea si stimuleaza formarea peliculei hidrolipidice naturale, limitand orice iritatie provocata de epilare; sceste produse, lupta, de asemenea, impotriva uscaciunii si deshidratarii pielii.

4. REDUCEREA PARULUI

10 tratamente de epilare într-un an, cu rasina naturala, revolutionara, EpilResin; chiar de la primele 5/6 tratamente, elimina foliculita si acționează progresiv asupra tuturor firelor de par din stadiul de crestere activa, numit anagen, singura etapa in cadrul careia parul poate fi distrus cu adevărat; din acest motiv sunt necesare mai mult de 2 tratamente.

5. ELIMINAREA PROGRESIVA
• In timpul fiecarui tratament ulterior, parul rezidual este eliminat treptat
• Parul rezidual este slabit si devine mai usor de fiecare data
• Re-cresterea este mai lenta
• perioadele nu sunt stricte, puteti aranja tratamentele asa cum doriti, impreuna cu cosmeticianul
• reducerea parului cu 30/40% in zonele non-hormonale

EFECT DE INTARZIERE
PIELEA MATOSOASA ofera pielii un concentrat sinergic de substante active, necesare pentru hranirea si hidratarea pielii. Ideal dupa epilare pentru proprietatile sale de protectie, si in timpul fazelor tratamentului EpilEnd pentru efectul sau de intarziere.

IMPORTANT
Este important sa folositi produsele de la liniile Lakshmi si LKS Biorigin Nature, la domiciliu, pentru a obtine si consolida rezultatele tratamentului EpilEnd.

Pentru consiliere si pentru programarea la acest tratament, va rugam sa ne contactati pentru a ne asigura ca aveti produsele necesare. Epilatul va costa 15 lei in plus pentru fiecare din operatiunile pe care le aveti mai sus, in lista de preturi.

pattern-shakti
La Centrul Shakti te poti programa online.

Fa-ti o programare acum!

Programeaza-te

OFERTA LUNI sI MARtI

Manichiura & Pedichiura

 80 Lei

Manichiura semipermanenta

 75 Lei

Manichiura & Pedichiura semi

150 Lei

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.