MANICHIURA & PEDICHIURA

Beauty by Shakti

Fascinatia unghiilor perfecte!

 

Ești o persoană ocupata, care nu are mai niciodată timp pentru ea și ai nevoie de puțin răsfăț? Te simți mai sexi când ai manichiura făcută? Te înveselesc ojele colorate sau îți place să ai unghiile pictate? Îți dorești unghii lungi, iar unghiile tale sunt fragile și casante? Ai nevoie ca unghiile tale să arate impecabil, pentru că sunt foarte expuse vederii celorlalți?

Oricare ar fi motivul pentru care ai nevoie să ți se facă unghiile, la Centrul Shakti vei primi întocmai ceea ce ceri. Dispunem de o gamă extinsă de servicii de manichiură și de pedichiură, folosim produse de cea mai bună calitate si cel mai important, vei beneficia de cunoasterea celor mai buni specialisti din domeniu.

pattern-shakti
La Centrul Shakti te poti programa online.

Fa-ti o programare acum!

Programeaza-te

PRETURI

MANICHIURA&PEDICHIURA

Manichiura simpla
50 Lei
Manichiura cu desen
60 Lei
1 unghie cu desen
10 Lei
Manichiura Semipermanenta
100 Lei
Manichiura la cald
60 Lei
Aplicare oja
10 Lei
Parafina
40 Lei
Parafina + Manichiura
80 Lei
Pedichiura simpla
60 Lei
Pedichiura cu desen
70 Lei
Pedichiura semipermanenta
110 Lei
Pedichiura la cald
80 Lei

Pachete Manichiura & Pedichiura:

 • Lei4503 Luni
 • Pachet 10

  Manichiura sau Pedichiura simple

 • Lei2506 Saptamani
 • Pachet 5

   Manichiura sau Pedichiura simple

 • Lei4503 Luni
 • Pachet 6

  Manichiura sau Pedichiura semi

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.